В цьому місяці шведський парламент прийняв новий міграційний закон, який вступить в силу з 20 липня.

Закон передбачає, наприклад, що дозвіл на проживання для біженців обмежений за часом, а не є постійним. З 2016 тимчасові дозволи стали нормою в Швеції, але до цього постійні дозволи були дефолтом з 1984 року.

Новий закон також вводить виключення з вимог до змісту сім'ї для громадян Швеції і ЄС / ЄЕЗ, які хочуть привезти свого партнера до Швеції, і полегшує людям, які проживають в Швеції з тимчасовим дозволом на проживання, переїзд членів родини, щоб приєднатися до них.

Зауважимо, що якщо Швеція отримає новий уряд, який виявиться на правому фланзі політичного спектру, то цей закон може виявитися недовговічним. Помірна партія, де-факто лідер опозиції, пообіцяла внести пропозиції щодо посилення контролю за імміграцією, як тільки у них з'явиться така можливість.

Коментарі  

Angelina Andre
-3 Angelina Andre 06.07.2021, 22:58
Ви перестанете постити такі помилки? Жодного допису без величезних граматичних помилок. Ви навіть не читаєте коли перекладаєте в Гугл-транслейт.
Oleg
+2 Oleg 07.07.2021, 08:09
Добрий день. Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter або просто напишіть про це в коментарях і ми виправимо всі помилки. Я вже писав раніше, що ми не позиціонуємо себе як новинний ресурс. Новини публікуємо тимчасово, щоб заволікти людей відвідати сайт, щоб користувачі знали про його існування. Над сайтом працює двоє людей вже пів року, без будь якої фінансової підтримки. Якщо ви маєте час і можливість чимось допомогти, будемо дуже вдячні.