Знову цей час року. Відразу після 1 години ночі в четвер сонце зійшло в самій північній точці Швеції Treriksröset, і воно буде залишатися повністю над сезоном до середини липня.

Еріксон-Глоб, одна з найвідоміших визначних пам'яток Стокгольма, змінить свою назву. З сьогоднішнього дня, 19 травня, будівля офіційно буде називатися Авічі арена в честь Тіма Берглінга, шведського діджея і музичного продюсера, який помер три роки тому.

Мальме вклав гроші в шестиметрову скульптуру єдинорога в центральному парку Густава Адольфа Торгу напередодні Всесвітньої гордості, яка відбудеться цього літа спільно з Мальме і Копенгагеном.

Після сумної неділі на наступному тижні для більшої частини країни нарешті прогнозується тепліша погода і сонячне світло, а в Стокгольмі настануть особливо літні дні.

Ринок нерухомості Швеції був одним з секторів, які пережили бум під час пандемії, і ця тенденція триває.

Святкування шведами Літнього сонцестояння в наступному місяці може опинитися під загрозою, оскільки тривалі переговори ЄС про рибальство загрожують підняти ціни на найважливішу оселедець на цілих п'яту частину.

Хтось жартує, що кращий спосіб розізлити сусіда в Швеції - це спробувати зав'язати розмову. Але вулиці і багатоквартирні будинки в Швеції насправді можуть бути цілком доброзичливими місцями.

Знамениті вишневі дерева Стокгольма починають цвісти, але столиця Швеції-не єдине місце в країні, де ви можете бути зачаровані цими барвистими квітами.

75-річчя Його Величності Короля Швеції Карла XVI Густава відзначається в Вальпургієву ніч, в п'ятницю, 30 квітня 2021 року.